(Δείτε τη δοσολογία των υλικών της συνταγής και την εκτέλεση συνοπτικά προς το τέλος του άρθρου)
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό, μέχρι να μαλακώσουν. Βράζουμε τη ζάχαρη με τη μισή ποσότητα χυμού. Aποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες, στραγγισμένες από το νερό. Ανακατεύουμε να διαλυθούν και προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό μαζί με το Campari. Μοιράζουμε το μείγμα σε φόρμες της αρεσκείας μας, π.χ. σε ατομικές φόρμες της πανακότα ή σε φορμάκια σιλικόνης ή ακόμα και σε ποτήρια ή μικρά μπολ. Αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες, έως ότου σταθεροποιηθούν τα ζελέ. Αν χρησιμοποιήσουμε φόρμες, τις βυθίζουμε σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και τις αναποδογυρίζουμε σε πιάτα.