15' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουμε για 15 λεπτά σε μπόλικο αλατισμένο νερό τον αρακά (κατεψυγμένο) και τις πατάτες.
  2. Στραγγίζουμε και αδειάζουμε σε μπολ.
  3. Με ένα πιρούνι λιώνουμε τις πατάτες και τον αρακά, προσθέτουμε το ζαμπόν, τα αυγά, το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύουμε.
  4. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα.
  5. Τηγανίζουμε τους πατατοκεφτέδες για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
  6. Τρώγονται ζεστοί (στο σπίτι) ή σε θερμοκρασία δωματίου (στο σχολείο).

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών