ΜΑΓΑΖΙΑ

Παπούλιας: ο κρεοπώλης της Σπονδής

Παγκράτι: Δεν του λείπει τίποτα (μέρος β΄)

08.06.2016| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος
Παπούλιας: ο κρεοπώλης της Σπονδής

Ενας από τους διασημότερους κρεοπώλες της Αθήνας, με δυνατό βιογραφικό, προμηθευτής των καλύτερων εστιατορίων της πόλης. Ο Τάκης Παπούλιας προμηθεύει τη γειτονική του Σπονδή (σχεδόν μεσοτοιχία) έως σήμερα με εκλεκτά κρεατικά. Στο κατάστημά του θα βρείτε επίσης τυριά και αλλαντικά επιλεγμένων παραγωγών της χώρας, κάποια κρασιά και λίγα γαλακτοκομικά προϊόντα. Ξεχωρίζουμε τη γλυκιά γραβιέρα Κυνουρίας αλλά και την πιο αψιά, παλαιωμένη εκδοχή της. Το νωπό ανθότυρο, αρχηγός.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών