ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Salty Pig για κρεατοφάγους

Το Salty Pig ανοίγει από ώρα σε ώρα για να σερβίρει παναμερικάνικες σπεσιαλιτέ με ένα πολύ ενδιαφέρον κόνσεπτ smokehouse.

22.11.2017| Updated: 25.06.2021
Salty Pig για κρεατοφάγους

Το Salty Pig ανοίγει από ώρα σε ώρα για να σερβίρει παναμερικάνικες σπεσιαλιτέ με ένα πολύ ενδιαφέρον κόνσεπτ smokehouse, που περιλαμβάνει και κρέατα από ροτισερί και καπνιστήριο. Οι τρεις σεφ και συνιδιοκτήτες, Φίλιππος Δημόπουλος, Δημήτρης Παντελεάκης και Βασίλης Ακρίβος, έχουν στον νου τους ένα πρωτότυπο σενάριο με επίκεντρο το κρέας: από χειροποίητα αλλαντικά και πίτες ξυλόφουρνου μέχρι μουφουλέτα (σάντουιτς με το μέτρο) και πουτίν (τηγανητές πατάτες με gravy, τυρί και ό,τι άλλο τόπινγκ λαχταράμε). Το μαγαζί θα λειτουργεί ως take away και delivery με μόλις 26 καθίσματα και χωρίς σέρβις.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών