ΕΞΟΔΟΣ

Δοκιμάσαμε το νέο μενού στο Metropolis Roof Garden

Μεταξύ 20.00-20.30 είναι η καλύτερη ώρα προσέλευσης στο τραπέζι. Αρχίζει ο ήλιος την κάθοδό του και μαλακώνει το φως της Αθήνας. Με την Ακρόπολη στο …

10.08.2020| Updated: 15.02.2024
Δοκιμάσαμε το νέο μενού στο Metropolis Roof Garden

Μεταξύ 20.00-20.30 είναι η καλύτερη ώρα προσέλευσης στο τραπέζι. Αρχίζει ο ήλιος την κάθοδό του και μαλακώνει το φως της Αθήνας. Με την Ακρόπολη στο κάδρο θα γευτείτε το νέο μενού του Electra Metropolis, με την επιμέλεια του Θεοδόση Βενέτη, executive chef του ξενοδοχείου, και του Χάρη Ζευγούλη, chef de cuisine του εστιατορίου. Οι σεφ έχουν αξιοποιήσει ονομαστά ελληνικά προϊόντα ( μανούρι Δράμας, σαλάμι Λευκάδος, πιπεριές Φλωρίνης, κ.α.) σε παραδοσιακές συνταγές, δοσμένες όμως με ένα σύγχρονο τρόπο. Πικάντικοι κολοκυθοκεφτέδες και ιμάμ σε μπουκιές, ένα υπέροχο λεμονίζον ριζότο αλλά και φιλέτο φαγκρί μαγειρεμένο φρικασέ, δίνουν το στίγμα μιας μοντέρνας ελληνικότητας σε μια ακολουθία πιάτων καθόλα ταιριαστή με το περιβάλλον. Το γεύμα ξεκινάει με κοκτέιλ από το bar menu, δοκιμάστε αυτό με ελληνικό αφρώδη οίνο και λικέρ κουφοξυλιάς, το οποίο μπορεί να συνοδεύσει και τα ορεκτικά. Πολλές διαθέσιμες ετικέτες κρασιού, ζητήστε βοήθεια από τον sommelier τους.

Metropolis Roof Garden, Μητροπόλεως 15, Σύνταγμα, Τ/ 2141006200

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών