Μεταξύ 20.00-20.30 είναι η καλύτερη ώρα προσέλευσης στο τραπέζι. Αρχίζει ο ήλιος την κάθοδό του και μαλακώνει το φως της Αθήνας. Με την Ακρόπολη στο κάδρο θα γευτείτε το νέο μενού του Electra Metropolis, με την επιμέλεια του Θεοδόση Βενέτη, executive chef του ξενοδοχείου, και του Χάρη Ζευγούλη, chef de cuisine του εστιατορίου. Οι σεφ έχουν αξιοποιήσει ονομαστά ελληνικά προϊόντα ( μανούρι Δράμας, σαλάμι Λευκάδος, πιπεριές Φλωρίνης, κ.α.) σε παραδοσιακές συνταγές, δοσμένες όμως με ένα σύγχρονο τρόπο. Πικάντικοι κολοκυθοκεφτέδες και ιμάμ σε μπουκιές, ένα υπέροχο λεμονίζον ριζότο αλλά και φιλέτο φαγκρί μαγειρεμένο φρικασέ, δίνουν το στίγμα μιας μοντέρνας ελληνικότητας σε μια ακολουθία πιάτων καθόλα ταιριαστή με το περιβάλλον. Το γεύμα ξεκινάει με κοκτέιλ από το bar menu, δοκιμάστε αυτό με ελληνικό αφρώδη οίνο και λικέρ κουφοξυλιάς, το οποίο μπορεί να συνοδεύσει και τα ορεκτικά. Πολλές διαθέσιμες ετικέτες κρασιού, ζητήστε βοήθεια από τον sommelier τους.
Metropolis Roof Garden, Μητροπόλεως 15, Σύνταγμα, Τ/ 2141006200