ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Παντός καιρού

Για βιολογικούς καφέδες και ροφήματα, διεθνή πιάτα και νόστιμα γλυκά επισκεπτόμαστε ένα all day εστιατόριο στα Πατήσια.

23.01.2012| Updated: 16.02.2024
Παντός καιρού

Για βιολογικούς καφέδες και ροφήματα, διεθνή πιάτα και νόστιμα γλυκά επισκεπτόμαστε ένα all day εστιατόριο στα Πατήσια.

Η θέση: Σε μια ήσυχη γειτονιά, πυκνοκατοικημένη μεν, με ελεύθερες θέσεις στάθμευσης δε.

Η ατμόσφαιρα: Λίγο από Μαρόκο, λίγο από Ευρώπη, το μαγαζί διαπερνά ένας πολυεθνικός αέρας. Τα ανοιχτά χρώματα και ο χαμηλός φωτισμός φτιάχνουν μια ζεστή διάθεση, από το πρωί.

Το φαγητό: Υπάρχουν πολύ νόστιμες επιλογές στον κατάλογο. Εμείς διαλέξαμε μαυρομάτικα με πάπρικα, μους καπνιστής μελιτζάνας (έστω και εκτός εποχής), ταλαγάνι με μαρμελάδα βανίλια, μπρουσκετάκια με φρέσκο γαύρο, λιγκουίνι με σολομό και κρέμα τυριού. Τα όσπρια θεϊκά (πόσο τους πήγαινε το καρύκευμα!). Εκπληξη ο γαύρος στο χωριάτικο ψωμί, ενώ η πάστα ήταν η επιτομή του comfort food για πληγωμένες καρδιές.

Ο λογαριασμός: Στα 18-25 € το άτομο με πολύ οικονομικά εμφιαλωμένα κρασιά.

Η κάβα: Επειδή πρόκειται ουσιαστικά για all day καφέ-εστιατόριο, από την κάβα τους θα μείνουμε αρκούντως ικανοποιημένοι. Περισσότερα από δέκα λευκά, τρία ροζέ και πέντε ερυθρά κρασιά, όλα ελληνικά.

Επιπλέον πληροφορίες: Λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τη 1.00 π.μ. Η κουζίνα κλείνει τα μεσάνυχτα. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για καπνιστές. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά τσάγια και τα βιολογικά ροφήματα θα βρουν πολλούς λόγους να το επισκεφτούν ξανά.

Δροσίνη 17, πλατεία Παπαδιαμάντη, Ανω Πατήσια, τηλ.: 210-22.86.808.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών