ΕΞΟΔΟΣ

Κύθνος: Στο ολοκαίνουργιο Mirra για αυγά, pinsa και μπέργκερ

Ένα νέο στέκι για όλη την ημέρα, με την υπογραφή του Νικόλα Λαμπρογιώργου, γνωστού από την πορεία του σε εστιατόρια όπως το Milos και το Vezene. 

26.07.2021| Updated: 27.07.2021
Κύθνος: Στο ολοκαίνουργιο Mirra για αυγά, pinsa και μπέργκερ

To Mirra είναι η νέα γευστική άφιξη στον Μέριχα, στο λιμάνι της Κύθνου. Πρόκειται για ένα all-day, προσεγμένο spot με έμφαση στις πρώτες ύλες. Το μενού του εστιάζει σε τρεις άξονες: τα αυγά, τις pinsa και τα μπέργκερ.  Για πρωινό και brunch προτείνει εμπνευσμένα healthy bowls, τέσσερα διαφορετικά club sandwiches και αυγά όλων των ειδών- από τηγανητά και ομελέτες μέχρι scrambled. 

Η Pinsa είναι η παραδοσιακή πίτσα με ή χωρίς κόκκινη σάλτσα η οποία γεμίζεται με υλικά με το χέρι και ψήνεται για να γίνει αέρινη και τραγανή. Στο Mirra η pinsa παίρνει την προσοχή που της αξίζει με 12 διαφορετικές εκδοχές.   Τα burger, με κιμά από επιλεγμένα κρέατα, είναι το highlight του μενού που συμπληρώνεται από σαλάτες, mozzarella fior di latte και ιδιαίτερες κοπές κρεάτων. 

Πίσω από το Mirra βρίσκεται ο Νικόλας Λαμπρογιώργος, γνωστός από την πορεία του σε εστιατόρια όπως το Μilos και το Vezene ενώ η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Ρούσσου, έχει δημιουργήσει μια λίστα κρασιών αριστοτεχνικά συνδυασμένη με το μενού. 

Mirra

Μέριχας, Κύθνος

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών