ΜΑΓΑΖΙΑ

Αμυγδαλωτά στη Ματσούκα

Διάσημη για τους ξηρούς καρπούς της, κρύβει όμως και άλλα νόστιμα μυστικά, όπως τα δικής τους παραγωγής μυκονιάτικα αμυγδαλωτά απευθείας από το «νησί των ανέμων», …

09.11.2017| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος
Αμυγδαλωτά στη Ματσούκα

Διάσημη για τους ξηρούς καρπούς της, κρύβει όμως και άλλα νόστιμα μυστικά, όπως τα δικής τους παραγωγής μυκονιάτικα αμυγδαλωτά απευθείας από το «νησί των ανέμων», με συνταγή του Μυκονιάτη Σκαρόπουλου, αλλά και τα νέας εσοδείας ξερά δαμάσκηνα Σκοπέλου.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών