ΑΓΟΡΑ

Αμυγδαλωτά στη Ματσούκα

Διάσημη για τους ξηρούς καρπούς της, κρύβει όμως και άλλα νόστιμα μυστικά, όπως τα δικής τους παραγωγής μυκονιάτικα αμυγδαλωτά απευθείας από το «νησί των ανέμων», …

09.11.2017
Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος

Διάσημη για τους ξηρούς καρπούς της, κρύβει όμως και άλλα νόστιμα μυστικά, όπως τα δικής τους παραγωγής μυκονιάτικα αμυγδαλωτά απευθείας από το «νησί των ανέμων», με συνταγή του Μυκονιάτη Σκαρόπουλου, αλλά και τα νέας εσοδείας ξερά δαμάσκηνα Σκοπέλου.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών