ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

Δήμαρχος Grill & Wine: Μια υψηλής ποιότητας γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της Κηφισιάς

Το εστιατόριο Δήμαρχος Grill & Wine στη Κηφισιά σας περιμένει σε ζεστό χώρο για ένα γευστικό ταξίδι στην ελληνική και δημιουργική κουζίνα.

16.03.2023| Updated: 23.03.2023
Δήμαρχος Grill & Wine: Μια υψηλής ποιότητας γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της Κηφισιάς

Το εστιατόριο Δήμαρχος Grill & Wine βρίσκεται στην καρδιά της Κηφισιάς, στήν οδό Ολύμπου 21, και είναι ένα από τα εστιατόρια που ξεχωρίζει για την υψηλής ποιότητας κουζίνα και τη ζεστή του ατμόσφαιρα. Με τη μοντέρνα διακόσμηση και το ζεστό τζάκι, το εστιατόριο Δήμαρχος Grill & Wine είναι το ιδανικό μέρος για οικογένειες και φίλους για να απολαύσουν ένα νόστιμο γεύμα σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Θα ξεκινήσουμε με κάποια επιλεγμένα ορεκτικά όπως τη «χωριάτικη παστουρμαδόπιτα» με χειροποίητο ζυμάρι και γέμιση με ντομάτα, φέτα βαρελίσια, και πιπεριά, καθώς και τα «χειροποίητα μπουρεκάκια μελιτζάνας» με σάλτσα ταχίνι.
Ένα από τα κύρια πιάτα που ξεχωρίσαμε είναι οι χειροποίητες «μακαρούνες Καρπάθου με τσιγαριαστό κρεμμύδι και βούτυρο». Μια παραδοσιακή τοπική συνταγή με πλούσια σε γεύση φρέσκου ζυμαρικού και είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους για την επιλογή σας. Οι γεύσεις είναι τέλεια ισορροπημένες, με τη γλυκύτητα των κρεμμυδιών, του βούτυρου και της μυζήθρας, δημιουργούν μια πραγματικά απολαυστική γαστρονομική εμπειρία.
Ένα άλλο μαγειρευτό πιάτο που πρέπει να δοκιμάσετε είναι το «Χουνκιάρ Μπεγιεντί ». Σε αυτό το παραδοσιακό πολίτικο πιάτο θα γευτείτε το σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι με πουρέ ψητής μελιτζάνας στα κάρβουνα, είναι ένα απολαυστικό μείγμα γεύσεων και υφών. Η πολίτικη συνταγή αντιπροσωπεύει πλήρως την αγάπη και το μεράκι του εστιατορίου στην υψηλή ποιότητα της αυθεντικής κουζίνας.

Για τους λάτρεις του κρέατος, το Δήμαρχος Grill & Wine είναι ένας παράδεισος. Οι σούβλες και τα κρέατα σχάρας του εστιατορίου ψήνονται στα κάρβουνα με προσοχή και μεράκι. Επιλογές όπως το «Αρνίσια Παϊδάκια Γάλακτος», η «Μοσχαρίσια Σπαλομπριζόλα», «Χοιρινή Μπριζόλα», το φρέσκο «Κεμπάπ Γιαουρτλού Δήμαρχος» και το «Κοντοσούβλι» είναι τα πιάτα που δείχνουν τη δέσμευση του εστιατορίου να χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα κρέατα και είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς κρεατοφάγους.
Εκτός από τα κύρια πιάτα, δεν πρέπει να χάσετε και ένα από τα επιδόρπια στο Δήμαρχος Grill & Wine. Το μοναδικό και φρέσκο “Φοντάν σοκολάτας callebaut με παγωτό” ένα νόστιμο γλυκό, για όσους έχουν αδυναμία στη σοκολάτα, είναι ένας μοναδικός και απολαυστικός τρόπος για να ολοκληρώσει το γεύμα σας.

Στο εστιατόριο Δήμαρχος Grill & Wine, αυτό που θα σας κάνει να επιστρέψετε ξανά και ξανά, πέρα από την ποιότητα των πρώτων υλών και την νοστιμιά των πιάτων είναι η ποικιλία στα κρασιά που διαθέτει. Με μια ματιά είναι φανερό ότι η Wine List έχει δημιουργηθεί για να ταιριάξει την ελληνική γαστρονομία με την ελληνική οινοποιεία. Κρασιά από εξαιρετικούς αμπελώνες από όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και μερικά επιλεγμένα από το εξωτερικό, συγκεκριμένα την Αργεντινή, τη Χιλή την Ιταλία και τη Γαλλία. Να τονίσουμε εδώ ότι τα κρασιά συντηρούνται σε φυσικό υπόγειο κελάρι 120 ετών, που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί.

Το Δήμαρχος Grill & Wine είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να φιλοξενήσουν μια ειδική εκδήλωση. Το εστιατόριο προσφέρει μια ιδιωτική αίθουσα χωρητικότητας 120 ατόμων, καθιστώντας το ιδανική τοποθεσία για γάμους, εταιρικές εκδηλώσεις και άλλες ειδικές περιστάσεις.
Συνολικά, το Δήμαρχος Grill & Wine είναι ένα κορυφαίο εστιατόριο που σίγουρα θα ευχαριστήσει τους επισκέπτες με το νόστιμο φαγητό, τη ζεστή του ατμόσφαιρα και τη δέσμευσή του να χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά. Είτε αναζητάτε μια χαλαρή βραδινή έξοδο με φίλους είτε μια ειδική περίσταση για να γιορτάσετε, το εστιατόριο Δήμαρχος Grill & Wine είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε περίσταση.

Δήμαρχος Grill & Wine

Ολύμπου 21, Κηφισιά

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Εστιατόρια

Αθήνα | Βόρεια Προάστια

Κηφισιά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών