Η μαγειρική σύμπραξη των σεφ Περικλή Κοσκινά (Cookoovaya, Hoocut), Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και Νίκου Ρούσσου (Funky Gourmet, Opso, Pitta Bun, Ino Gastro Bar London) στο Beach House Antiparos έσκασε σαν κύμα γαστρονομικής δροσιάς. Τι ωραίες που είναι οι μαγειρικές συνέργειες, ιδίως όταν πρόκειται για τρεις κορυφαίους σεφ που παραδέχονται έμπρακτα τη μαγειρική τους αλληλοεκτίμηση.
Στο επιμελώς ατημέλητο, sui generis παραλιακό μαγαζί, φάγαμε κάτω από τα αρμυρίκια ένα μενού φωτεινό, μοντέρνο ελληνικό με διεθνή αέρα, συμπαγές και κρυστάλλινα καθαρό. Να ζητήσετε πρώτα πρώτα να σας φέρουν τα βλίτα σχάρας με αυγοτάραχο, ταραμά και μέντα. Summer time madness. Να πάρετε και τις γαρίδες σεβίτσε, το sashimi με ψάρι ημέρας και ελαιόλαδο με σόγια, τον αχινό με το καπνιστό γιαούρτι και τσιπς ροδίτικης λαδόπιτας.
Στον μισό κατάλογο υπάρχουν πιάτα μικρά για μοιρασιά, στον υπόλοιπο οι κανονικές μερίδες. Τι ωραία ιδέα και τα λινγκουίνι με ιμάμ και βαρελίσια φέτα! Η λίστα έχει μόνο ελληνικά κρασιά, κομμάτι ακριβούτσικα. Τα κοκτέιλ συμπαθέστατα.