ΕΞΟΔΟΣ

Beach House Αντίπαρος: Η υψηλή γαστρονομία δεν κάνει διακοπές

Ο Περικλής Κοσκινάς, ο Νίκος Ρούσσος και η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη θα μας ταΐσουν τσιπς λαδόπιτας κάτω από τα αρμυρίκια.

27.07.2021| Updated: 16.02.2024
Φωτογραφίες: Κατερίνα Αυγερινού
Beach House Αντίπαρος: Η υψηλή γαστρονομία δεν κάνει διακοπές

Η μαγειρική σύμπραξη των σεφ Περικλή Κοσκινά (Cookoovaya, Hoocut), Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και Νίκου Ρούσσου (Funky Gourmet, Opso, Pitta Bun, Ino Gastro Bar London) στο Beach House Antiparos έσκασε σαν κύμα γαστρονομικής δροσιάς. Τι ωραίες που είναι οι μαγειρικές συνέργειες, ιδίως όταν πρόκειται για τρεις κορυφαίους σεφ που παραδέχονται έμπρακτα τη μαγειρική τους αλληλοεκτίμηση.

Στο επιμελώς ατημέλητο, sui generis παραλιακό μαγαζί, φάγαμε κάτω από τα αρμυρίκια ένα μενού φωτεινό, μοντέρνο ελληνικό με διεθνή αέρα, συμπαγές και κρυστάλλινα καθαρό. Να ζητήσετε πρώτα πρώτα να σας φέρουν τα βλίτα σχάρας με αυγοτάραχο, ταραμά και μέντα. Summer time madness. Να πάρετε και τις γαρίδες σεβίτσε, το sashimi με ψάρι ημέρας και ελαιόλαδο με σόγια, τον αχινό με το καπνιστό γιαούρτι και τσιπς ροδίτικης λαδόπιτας.

Στον μισό κατάλογο υπάρχουν πιάτα μικρά για μοιρασιά, στον υπόλοιπο οι κανονικές μερίδες. Τι ωραία ιδέα και τα λινγκουίνι με ιμάμ και βαρελίσια φέτα! Η λίστα έχει μόνο ελληνικά κρασιά, κομμάτι ακριβούτσικα. Τα κοκτέιλ συμπαθέστατα.

Βeach House Antiparos

Παραλία Σωρού, Αντίπαρος
  • Τηλέφωνο: 22840-64.001.
  • Ωράριο: Καθημερινά 12.00-23.00

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT