Ο Βασίλης Κόκκος φτιάχνει ίσως την καλύτερη πίτσα στο νησί. Λεπτή, όχι υπερφορτωμένη, ψημένη όπως πρέπει, α λα ιταλικά. Οι συνδυασμοί λιτοί, σωστοί. Σερβίρει, επίσης, νόστιμα φρέσκα ζυμαρικά – έξοχα τα casarecce με σάλτσα ντομάτας και πρόβειο τυρί Αμαλιάδας. Πιο αδύναμα τα πρώτα – στην πραγματικότητα πιο βαριά. Η λίστα κρασιών αξιόλογη. Τα γλυκά και αυτά χειροποίητα – δοκιμάστε το υδραίικο αμυγδαλωτό με παγωτό και μαρμελάδα μύρτιλλο. Θα το βρείτε στρίβοντας αριστερά μετά το Amalour. Το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι ειδυλλιακή – ενδείκνυται για ρομαντική έξοδο.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.