ΕΞΟΔΟΣ

Caprice: χειροποίητη πίτσα

Ύδρα (part 3)

24.08.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Ο Βασίλης Κόκκος φτιάχνει ίσως την καλύτερη πίτσα στο νησί. Λεπτή, όχι υπερφορτωμένη, ψημένη όπως πρέπει, α λα ιταλικά. Οι συνδυασμοί λιτοί, σωστοί. Σερβίρει, επίσης, νόστιμα φρέσκα ζυμαρικά – έξοχα τα casarecce με σάλτσα ντομάτας και πρόβειο τυρί Αμαλιάδας. Πιο αδύναμα τα πρώτα – στην πραγματικότητα πιο βαριά. Η λίστα κρασιών αξιόλογη. Τα γλυκά και αυτά χειροποίητα – δοκιμάστε το υδραίικο αμυγδαλωτό με παγωτό και μαρμελάδα μύρτιλλο. Θα το βρείτε στρίβοντας αριστερά μετά το Amalour. Το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι ειδυλλιακή – ενδείκνυται για ρομαντική έξοδο.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών