ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Χειμώνας – Καλοκαίρι

Καλό φαγητό... όλες τις εποχές του χρόνου

22.06.2016| Updated: 25.06.2021
Χειμώνας – Καλοκαίρι

Καλό φαγητό… όλες τις εποχές του χρόνου

Η θέση: Στο Ζούμπερι, 50 μέτρα από τη θάλασσα.

Η ατμόσφαιρα: Ο ορισμός της περιποιημένης ταβέρνας, με λιτή διακόσμηση και έμφαση στο λευκό.


Το φαγητό: Εδώ η γεύση είναι οικογενειακή υπόθεση αφού η Πολίτισσα Νίκη Παρλιάρου- Χρυσανθίδου είναι η μητέρα του ιδιοκτήτη Φώτη Χρυσανθίδη και μαγείρισσα του εστιατορίου. Από τα επιδέξια χέρια της θα απολαύσουμε την υπέροχη καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, χειροποίητο μαντί, ντολμαδάκια γιαλαντζί, τυροκροκέτες, χουνκιάρ, φιλέτο κοτόπουλο με μπύρα, σουβλάκι κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας, γιαουρτλού και άλλες πολίτικες και μεσογειακές γεύσεις. Από τα χέρια του ιδιοκτήτη όμως και γνωστού ζαχαροπλάστη Φώτη, (υιού της Νίκης, ανιψιού του Στέλιου Παρλιάρου) θα απολαύσουμε από τα καλύτερα επιδόρπια που έχουμε γευτεί σε εστιατόρια, όπως μπίτερ σοκολάτα με ουίσκι, τάρτα τζιαντούγια, τσιζκέικ με φράουλες, γκανάς αρωματισμένη με μαστίχα, προφιτερόλ με παγωτό βανίλια και σάλτσα σοκολάτας κ.α.

Ο λογαριασμός: 20 – 25€ άτομο.

Η κάβα: Μεγάλη ποικιλία σε ελληνικές ετικέτες κρασιού αλλά και σε μπύρες.

Επιπλέον πληροφορίες: Ανοιχτά Δυτέρα – Παρασκευή 17:00 – 12:30 και Σαββατοκύριακο 13:00 – 00:00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών