Σπέσιαλ κακαβιά Η ταβέρνα προσφέρεται για ψαροφαγία περιωπής, με σπεσιαλιτέ την πηχτή κακαβιά, με σκορπίνα ή ροφό. Σαργοί, φαγκριά στη σχάρα, μπαρμπούνια στο τηγάνι αλλά και σκάροι τηγανητοί με κόκκινη σάλτσα. Κρασί χύμα και εμφιαλωμένο από κρητικά οινοποιεία.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.