ΕΞΟΔΟΣ

Ciao Italia

Ιταλική κουζίνα προσαρμοσμένη… στη λιγούρα του Ελληνα ξενύχτη. Πίτσα με πολλές στρώσεις τυρί, ζυμαρικά με αρκετή σάλτσα, κρουασάν μεγάλου μεγέθους με πολλή σοκολάτα και κρέμα …

24.10.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Ιταλική κουζίνα προσαρμοσμένη… στη λιγούρα του Ελληνα ξενύχτη. Πίτσα με πολλές στρώσεις τυρί, ζυμαρικά με αρκετή σάλτσα, κρουασάν μεγάλου μεγέθους με πολλή σοκολάτα και κρέμα (η ανάμεικτη εκδοχή). Συμπαθητικές γεύσεις, αλλά κομμάτι μπουχτιστικές. Πιο περιποιημένο «βρώμικο», κάθεστε σε τραπεζάκι, σερβιτόροι φροντίζουν για την εξυπηρέτησή σας.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών