ΕΞΟΔΟΣ

Δρυμώνας

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

14.11.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Λαζανάκι χειροποίητο με ξερή μυζήθρα που μοσχοβολάει και ένα μπούτι από κοκόρι χωριάτικο. Μαζεύεις όλο το ζουμάκι με ψωμί, επίσης χωριάτικο, σκληρό και εύγευστο. Τα πιάτα στον Δρυμώνα εμπνέονται από την παράδοση, ενώ τα υλικά είναι ως επί το πλείστον ντόπια.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών