ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δύο νέα μπιστρό από το Brio

Ένα μόλις χρόνο μετά το πρώτο κατάστημα στο Ψυχικό, η αυθεντική briocherie Brio ανοίγει δύο νέα concept bistro στο Χαλάνδρι και τη Νέα Ερυθραία, με επικεφαλής τον executive chef και συνιδιοκτήτη, Jean-Charles Métayer.

24.05.2021| Updated: 12.08.2021
Δύο νέα μπιστρό από το Brio

Ένα μόλις χρόνο μετά το πρώτο κατάστημα στο Ψυχικό, η αυθεντική briocherie Brio ανοίγει δύο νέα concept bistro στο Χαλάνδρι και τη Νέα Ερυθραία, με επικεφαλής τον executive chef και συνιδιοκτήτη, Jean-Charles Métayer.

Ανοιχτά από το πρωί με αβγά Benedict και Florentines, γλυκά, δημιουργικά σάντουιτς σε brioche και φυσικά εξαιρετικό καφέ με το δικό του αποκλειστικό cafe brand με το όνομα GABRIEL, το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρία QUALITA UNIQA και συνδυάζει 4 μοναδικές ποικιλίες με καταγωγή από Ονδούρα, Βραζιλία, Περού, Αιθιοπία, πίνεται ευχάριστα τόσο σε κρύα όσο και σε ζεστά ροφήματα.

Ο chef JeanCharles Métayer δημιούργησε μια υπέροχη κάρτα για το βραδινό μενού των BRIO Bistro, με αυθεντικές, παραδοσιακές γαλλικές συνταγές! Ανάμεσα στα πρώτα πιάτα υπάρχει βοδινό ταρτάρ, Foie gras με τσάτνεϋ σύκου και ψημένο brioche, γαρίδες κοκτέιλ με αβοκάντο αλλά και όμορφα πλατώ με τυριά και αλλαντικά.

Στα κυρίως πιάτα θα βρείτε τη διάσημη γαλλική ψαρόσουπα «μπουγιαμπέσα με φρέσκο ψάρι, πατάτες, κολοκυθάκια και σαφράν», «Entrcote με τηγανητές πατάτες, σαλάτα και σάλτσα πιπεριού ή café de Paris», «Σολομός με σάλτσα βοτάνων και λαχανικά», «Κοτόπουλο με μουστάρδα, σάλτσα μανιταριών και φρέσκα ζυμαρικά, αλλά και το χορταστικό Brio Burger!

Μια ξεχωριστή λίστα κρασιών σε ποτήρι, με μεγάλη ποικιλία, δίνει την δυνατότητα εξαιρετικού pairing με τις διαφορετικές γεύσεις. Στα bistro δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο κρασί, με τις λίστες να ανανεώνονται συνεχώς, από τον head sommelier Στάθη Τσώκο.

Τα προϊόντα και τα παρασκευάσματα του BRIO, μπορούν όλοι να τα απολαύσουν και στο σπίτι μέσω Delivery & Take Away, από τις πλατφόρμες Wolt & efood.

  • BRIO Ψυχικού: Σολωμού 9, Νέο Ψυχικό
  • BRIO Bistro Χαλάνδρι: Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι Κρατήσεις:  21 0682 2777
  • BRIO Bistro Νέα Ερυθραία:  Χαριλάου Τρικούπη 146, Νέα Ερυθραία Κρατήσεις: 21 0800 0222
  • Ωράριο Bistro: Καθημερινά 10:00 – 00:15
  • Web: www.facebook.com/briogreece

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών