Ο Λυκούργος και η Ευγενία συγκεντρώνουν εδώ ορισμένα από τα καλύτερα προϊόντα της χώρας. Από τοπικά προϊόντα προμηθευτείτε το πρόβειο γιαούρτι «Καρυάς» της οικογένειας Μαυρόγιαννη, φέτα «Ελατος» από το Σχοινοχώρι Αργους, ενώ μια δεύτερη πρόταση για εξαιρετικό πρόβειο γιαούρτι είναι και το «Εκ Βοσκής» από το Αργος. Αργίτικα είναι και τα γλυκά κουταλιού «Φίλεμα», με το μικρό βύσσινο και το περγαμόντο να ξεχωρίζουν. Τα παιδιά συνεργάζονται επίσης με τον Χρήστο Ρήγα, έναν νέο βιοκαλλιεργητή από την περιοχή, και έτσι εξασφαλίζουν καλή μαναβική για τους πελάτες τους.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.