ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Φιλίππου

Ο Φιλίππου ξεκίνησε από ταβέρνα με χωμάτινο πάτωμα και βαρέλια το 1923. Εξελίχθηκε σε ένα από τα λίγα αυθεντικά εστιατόρια της Αθήνας, όπου τρως ελληνική …

14.09.2016| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Κλαίρη Μουσταφέλλου
Φιλίππου

Ο Φιλίππου ξεκίνησε από ταβέρνα με χωμάτινο πάτωμα και βαρέλια το 1923. Εξελίχθηκε σε ένα από τα λίγα αυθεντικά εστιατόρια της Αθήνας, όπου τρως ελληνική κουζίνα σωστά μαγειρεμένη με καλά και φρέσκα υλικά. Χόρτα βραστά, ταραμομελιτζανοσαλάτες, ζυμαρικά και εντράδες, σουτζουκάκια, γιουβαρλάκια, κοκκινιστό και κάποια επίσης κλασικά γλυκά. Αν ψάχνετε ένα φαγητό απλό, μια πίτα, μια σαλάτα, με φρέσκα υλικά και κλασικά μαγειρεμένα, θα φύγετε πολύ ικανοποιημένοι. Αν μάλιστα λάβετε υπόψη σας το λεγόμενο value for money, τότε θα φύγετε ευτυχείς, καθώς στον Φιλίππου το άτομο χορταίνει άνετα με 15€.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών