ΑΓΟΡΑ

«Four seasons»: φρέσκα λαχανικά, διαλεχτά κρεατικά και ψάρια

Το καλύτερο με το «Four seasons» είναι ότι με μια βόλτα στην αγορά έχουμε προμηθευτεί τα φρούτα, τα λαχανικά, αλλά και τα κρεατικά και τα φρέσκα ψάρια μας.

20.07.2017

Περνώντας από την Καρνεάδου στο Κολωνάκι, ένα φωτεινό κατάστημα με τακτοποιημένα στις προθήκες του φρούτα και λαχανικά ξεχωρίζει στον πολύβουο δρόμο. Στολισμένο με λουλούδια, σε καλωσορίζει στο εσωτερικό του, όπου μπορεί κάποιος να βρει τα πάντα: από φρούτα και λαχανικά εποχής μέχρι εξωτικά μάνγκο και καρύδες. Το καλύτερο με το «Four seasons» είναι ότι με μια βόλτα στην αγορά έχουμε προμηθευτεί τα φρούτα, τα λαχανικά, αλλά και τα κρεατικά και τα φρέσκα ψάρια μας.

Ο Χρήστος Γιαννακόπουλος, ένας εκ των ιδιοκτητών, φροντίζει για την ποιότητα και τη φρεσκάδα όλων των προϊόντων του. Άλλωστε, από το 2013 που άνοιξε το κατάστημα, αν και εν μέσω κρίσης, η πελατεία του αυξάνεται και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Στο κρεοπωλείο του θα βρούμε ελληνικά κρέατα, περιποιημένες κρεοπαρασκευές, όπως ρολά και γεμιστά καρέ, αλλά και κάποια εισαγωγής, όπως το περίφημο Black Angus. Ένα επιπλέον προσόν: η κατ’ οίκον διανομή!

Επιπλέον πληροφορίες: Λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 07.00-21.00 και Σάββατο 07.00-17.00.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών