ΜΑΓΑΖΙΑ

«Four seasons»: φρέσκα λαχανικά, διαλεχτά κρεατικά και ψάρια

Το καλύτερο με το «Four seasons» είναι ότι με μια βόλτα στην αγορά έχουμε προμηθευτεί τα φρούτα, τα λαχανικά, αλλά και τα κρεατικά και τα φρέσκα ψάρια μας.

20.07.2017| Updated: 15.02.2024
«Four seasons»: φρέσκα λαχανικά, διαλεχτά κρεατικά και ψάρια

Περνώντας από την Καρνεάδου στο Κολωνάκι, ένα φωτεινό κατάστημα με τακτοποιημένα στις προθήκες του φρούτα και λαχανικά ξεχωρίζει στον πολύβουο δρόμο. Στολισμένο με λουλούδια, σε καλωσορίζει στο εσωτερικό του, όπου μπορεί κάποιος να βρει τα πάντα: από φρούτα και λαχανικά εποχής μέχρι εξωτικά μάνγκο και καρύδες. Το καλύτερο με το «Four seasons» είναι ότι με μια βόλτα στην αγορά έχουμε προμηθευτεί τα φρούτα, τα λαχανικά, αλλά και τα κρεατικά και τα φρέσκα ψάρια μας.

Ο Χρήστος Γιαννακόπουλος, ένας εκ των ιδιοκτητών, φροντίζει για την ποιότητα και τη φρεσκάδα όλων των προϊόντων του. Άλλωστε, από το 2013 που άνοιξε το κατάστημα, αν και εν μέσω κρίσης, η πελατεία του αυξάνεται και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Στο κρεοπωλείο του θα βρούμε ελληνικά κρέατα, περιποιημένες κρεοπαρασκευές, όπως ρολά και γεμιστά καρέ, αλλά και κάποια εισαγωγής, όπως το περίφημο Black Angus. Ένα επιπλέον προσόν: η κατ’ οίκον διανομή!

Επιπλέον πληροφορίες: Λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 07.00-21.00 και Σάββατο 07.00-17.00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT