ΑΓΟΡΑ

Γαλακτομπούρεκο από του Πάτση

Ζεστό, φρεσκοξεφουρνισμένο, λαχταριστό είναι το γαλακτομπούρεκο του Πάτση.

04.12.2017
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Ζεστό, φρεσκοξεφουρνισμένο, λαχταριστό είναι το γαλακτομπούρεκο του Πάτση. Φτιάχνεται καθημερινά, από το 1977, με φρέσκο ελληνικό γάλα και βούτυρο γάλακτος από την Καρδίτσα, και η χρυσαφένια κρέμα του, που βασίζεται, όπως λένε οι ιδιοκτήτες, σε βυζαντινή συνταγή, φτιάχνεται σε μπακιρένια καζάνια και μοσχοβολάει λεμονοπορτόκαλα. Το βρίσκουμε και σε εκδοχή με φύλλο κανταΐφι.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών