ΜΑΓΑΖΙΑ

Γαλακτομπούρεκο από του Πάτση

Ζεστό, φρεσκοξεφουρνισμένο, λαχταριστό είναι το γαλακτομπούρεκο του Πάτση.

04.12.2017| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης
Γαλακτομπούρεκο από του Πάτση

Ζεστό, φρεσκοξεφουρνισμένο, λαχταριστό είναι το γαλακτομπούρεκο του Πάτση. Φτιάχνεται καθημερινά, από το 1977, με φρέσκο ελληνικό γάλα και βούτυρο γάλακτος από την Καρδίτσα, και η χρυσαφένια κρέμα του, που βασίζεται, όπως λένε οι ιδιοκτήτες, σε βυζαντινή συνταγή, φτιάχνεται σε μπακιρένια καζάνια και μοσχοβολάει λεμονοπορτόκαλα. Το βρίσκουμε και σε εκδοχή με φύλλο κανταΐφι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών