Ζεστό, φρεσκοξεφουρνισμένο, λαχταριστό είναι το γαλακτομπούρεκο του Πάτση. Φτιάχνεται καθημερινά, από το 1977, με φρέσκο ελληνικό γάλα και βούτυρο γάλακτος από την Καρδίτσα, και η χρυσαφένια κρέμα του, που βασίζεται, όπως λένε οι ιδιοκτήτες, σε βυζαντινή συνταγή, φτιάχνεται σε μπακιρένια καζάνια και μοσχοβολάει λεμονοπορτόκαλα. Το βρίσκουμε και σε εκδοχή με φύλλο κανταΐφι.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.