Στο Χατζηκυριάκειο, καλή πειραιώτικη ψαρογειτονιά, μακριά από την όπως-και-να-το-κάνουμε-τουριστικότερη Πειραϊκή, πάμε ντουγρού στον Γιάννη. Ψιλά και μεγάλα ψάρια, στη σχάρα και στο τηγάνι, όλα μαστόρικα καμωμένα. Ωραίο -πάντα- το ψητό χταπόδι, μαστιχωτό, η τραγανή ταραμοσαλάτα, τα ζωντανά χόρτα.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.