ΕΞΟΔΟΣ

Γιάννης

Στο Χατζηκυριάκειο, καλή πειραιώτικη ψαρογειτονιά, μακριά από την όπως-και-να-το-κάνουμε-τουριστικότερη Πειραϊκή, πάμε ντουγρού στον Γιάννη. Ψιλά και μεγάλα ψάρια, στη σχάρα και στο τηγάνι, όλα μαστόρικα …

23.09.2016

Στο Χατζηκυριάκειο, καλή πειραιώτικη ψαρογειτονιά, μακριά από την όπως-και-να-το-κάνουμε-τουριστικότερη Πειραϊκή, πάμε ντουγρού στον Γιάννη. Ψιλά και μεγάλα ψάρια, στη σχάρα και στο τηγάνι, όλα μαστόρικα καμωμένα. Ωραίο -πάντα- το ψητό χταπόδι, μαστιχωτό, η τραγανή ταραμοσαλάτα, τα ζωντανά χόρτα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών