ΜΑΓΑΖΙΑ

Η ανανεωμένη Delitopia

Το καλό ντελικατέσεν μετακόμισε στα Βόρεια προάστεια. Βρεθήκαμε εκεί και αναμεταδίδουμε.

13.12.2013| Updated: 25.06.2021
Η ανανεωμένη Delitopia

Το καλό ντελικατέσεν μετακόμισε στα Βόρεια προάστεια. Βρεθήκαμε εκεί και αναμεταδίδουμε.

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Η μετακόμιση από το Παλαιό Φάληρο στη Νέα Ερυθραία σηματοδοτεί για την Delitopia, μια νέα προσέγγιση στο κομμάτι των «παντοπωλείων», με την ιδιοκτήτρια Σίσσυ Στρανομίτη να έχει ξεκινήσει μια διαφορετική προσπάθεια στο κομμάτι του catering. Με την δική της επιμέλεια και φροντίδα, η Delitopia αναλαμβάνει και διοργανώνει θεματικά events, brunch, και άλλες εκδηλώσεις, όπου φροντίζει να γίνεται σαφές το ελληνικό στοιχείο, και να αξιοποιούνται μαγειρικά και τα καλούδια που πωλούνται στο κατάστημα.

Τι ψωνίζουμε Στα ράφια του πάντα γουστόζικου χώρου θα βρούμε επιλεγμένες λιχουδιές όπως τα κρητικά λικέρ της Καίτης Ντιναπόγια, τα υπέροχα ζυμαρικά Αριάδνη, τα ξερά δαμάσκηνα Σκοπέλου, τα εκλεκτά κρασιά του Μανουσάκη και πλήθος άλλων ελληνικών, επιλεγμένων προϊόντων.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών