ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η κυρά Μαρία

Ταβερνάκι με καλό φαγητό, φρεσκοκομμένες πατάτες και καλό τηγάνι. Πολύ καλή η καπνιστή μπριζόλα.

29.03.2011| Updated: 25.06.2021
Η κυρά Μαρία

Ταβερνάκι με καλό φαγητό, φρεσκοκομμένες πατάτες και καλό τηγάνι. Πολύ καλή η καπνιστή μπριζόλα.

Η θέση: Στα σύνορα Παλαιού Ψυχικού – Χαλανδρίου.

Η ατμόσφαιρα: Ραμποτέ ξύλο, καλοστρωμένα τραπεζάκια, κλασικές ξύλινες καρέκλες ταβέρνας με ψάθινο κάθισμα. Ενα στέκι για τους κατοίκους της περιοχής, για παρεΐστικες συναθροίσεις και οικογενειακές εξόδους.

Το φαγητό: Δεν θα σας προδώσει, ούτε θα μετανιώσετε που βγήκατε. Στην εποχή τους, δοκιμάστε τα τηγανητά κολοκυθάκια που δεν προκαλούν ίλιγγο από τη λαδίλα – αντίθετα, είναι γλυκά, σάρκινα, τέλεια. Επίσης ζουμερά μπιφτέκια και οπωσδήποτε λουκάνικα με πατατούλες κομμένες στο χέρι σε στρογγυλές φέτες. Παραγγείλετε καπνιστή μπριζόλα ή παϊδάκια ή κεφτέδες. Δε θα μείνει ψίχουλο στο πιάτο.

Ο λογαριασμός: Για ένα πλήρες γεύμα, θα πληρώσετε 20 € το άτομο με χύμα κρασάκι.

Η κάβα: Η λίστα κρασιού επιμένει ελληνικά.

Επιπλέον πληροφορίες: Την Κυρα Μαρία θα την βρείτε ανοιχτή όλες τις μέρες και τις νύχτες. Πάρκινγκ ακόμα βρίσκετε στην περιοχή.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT