ΜΑΓΑΖΙΑ

Κάβα Cellier

Οι κάβες Cellier ένας πολύ οικείος χώρος σε όλους όσους αγαπάνε το κρασί,γιατί πορόκειται για ιδιαίτερα ενημερωμένες κάβες με επίσης ενημερωμένο προσωπικό. Οι προσεκτικές επιλογές …

16.07.2013| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Βαγγέλης Ζαβός
Κάβα Cellier

Οι κάβες Cellier ένας πολύ οικείος χώρος σε όλους όσους αγαπάνε το κρασί,γιατί πορόκειται για ιδιαίτερα ενημερωμένες κάβες με επίσης ενημερωμένο προσωπικό. Οι προσεκτικές επιλογές από τον ξένο αμπελώνα καλύπτουν την παγκόσμια οινοπαραγωγή παλιού και νέου κόσμου. Με γνώμονα την ποιότητα και μόνο είναι και οι επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα. Φυσικά όλα τα κρασιά βρίσκονται φυλαγμένα στον κατάλληλο χώρο και σε ιδανικές συνθήκες.


Εκτός όμως από τα κρασιά στα Cellier θα βρείτε όλη την γκάμα των οινοπνευματωδών καθώς και μερικά εκλεκτά και ιδιαίτερα ποτά, των οποίων είναι εισαγωγείς.

Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών