ΜΑΓΑΖΙΑ

Κάβα Kylix

Στον ιδιαίτερο χώρο της οδού Καρνεάδου στο Κολωνάκι, που κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από τις λιτές γραμμές και τον μοντέρνο σχεδιασμό του, το λόγο έχουν …

16.07.2013| Updated: 15.02.2024
Κάβα Kylix

Στον ιδιαίτερο χώρο της οδού Καρνεάδου στο Κολωνάκι, που κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από τις λιτές γραμμές και τον μοντέρνο σχεδιασμό του, το λόγο έχουν τα value for money κρασιά και η εξαιρετική συλλογή από σπάνια ουίσκι, με έμφαση στα malt από όλο τον κόσμο. Οι κωδικοί φτάνουν τους 2000, εκ των οποίων οι 500 είναι ουίσκι. 400 διαφορετικά malt από τη Σκοτία, την Ινδία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, την Ιρλανδία και 50-60 γιαπωνέζικα. Η πρώτη ελληνική κάβα που έφερε ιαπωνικά ουίσκι και η συλλογή θεωρείται από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Μάλιστα αρκετά από αυτά είναι συλλεκτικά, καθώς βγαίνουν σε μόλις 100-200 φιάλες


Οι προθήκες της συγκεντρώνουν μια αντιπροσωπευτική ποικιλία από ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, μια εκτενέστατη λίστα κρασιών προερχόμενων από τις οινοπαραγωγικές χώρες του εξωτερικού με σωστή σχέση ποιότητας – τιμής και μια ευρεία γκάμα αλκοολούχων ποτών, μεταξύ των οποίων 60 διαφορετικά τζιν. Μεγάλο βάρος έχει δοθεί επίσης στα επαγγελματικά δώρα, που ξεχωρίζουν για τις προσεγμένες minimal συσκευασίες τους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών