ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Κώστας: Για τον γύρο του κάνουν ουρά

Συνοικιακό σουβλατζίδικο με ανθρώπους από την γειτονιά αλλά πλέον και από λίγο πιο μακριά, αφού η φήμη του έχει εξαπλωθεί.

01.06.2018| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης
Κώστας: Για τον γύρο του κάνουν ουρά

Συνοικιακό σουβλατζίδικο με ανθρώπους από την γειτονιά αλλά πλέον και από λίγο πιο μακριά, αφού η φήμη του έχει εξαπλωθεί. 

Η θέση: Σε ένα μικρό στενό στην Άνω Τούμπα, ανάμεσα σε κατοικίες.

Η ατμόσφαιρα: Λιγοστά τραπέζια, πολλοί που περιμένουν για πακέτο, αφού ο Κώστας δεν κάνει delivery.

Το φαγητό: Από μπούτι, σπάλα και πανσέτα φτιάχνει κάθε πρωί τον γύρο ο Κώστας. Τον φτιάχνει ο ίδιος για να βλέπει πόσο λιπαρό είναι κάθε κομμάτι κρέατος, ώστε να μη γίνει ο γύρος υπερβολικά λιπαρός. Μετά τον μαρινάρει για 1 μέρα με κρεμμύδι, ρίγανη και αλατοπίπερο. Το αποτέλεσμα είναι γευστικότατο και σίγουρα λιγότερο βαρύ και λαδερό από τους γύρους που έχουμε συνηθίσει. Δοκιμάστε και τα σουτζουκάκια, τις πανσέτες και τα παϊδάκια κοτόπουλο. Όλες οι αλοιφές, τζατζίκι, χτυπητή, ρώσικη, κτλ είναι χειροποίητες.

Ο λογαριασμός: Πίτα γύρος 3 ευρώ, μερίδα 7.50 ευρώ.

Η κάβα: Ποικιλία σε μπίρες και αναψυκτικά, επώνυμα ούζα και ρετσίνες.

Επιπλέον πληροφορίες: Καθημερινά 12:30 – 01:00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών