ΑΓΟΡΑ

Κρεοπωλείο ο Βαγγέλης

Το νόστιμο Κουκάκι (μέρος γ')

30.09.2016
Φωτογραφία: Ορέστης Σεφέρογλου

Ο κόκορας ελευθέρας βοσκής που μου σύστησε για το περσινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι (φέρνει μόνο στις γιορτές) ήταν… όλα τα λεφτά – ακόμα τον θυμάμαι. Ο κ. Βαγγέλης έχει πολύ καλά κρέατα – αυτό, θα πείτε, το περιμένει κανείς από κάθε αξιοπρεπές κρεοπωλείο. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, ευγενέστατος και πανέξυπνος, είναι «φίλος» με τους πελάτες και θυμάται τις προτιμήσεις τους. Το μοσχάρι και το χοιρινό του (εξαιρετική πανσέτα) είναι από την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, τα κοτόπουλα από τα Γιάννενα. Εχει όμως και αγριοκάτσικο, κουνέλι, τράγο, λουκάνικα (δικής του παραγωγής). Επίσης, πολύ καλό μπιφτέκι -και δη το γεμιστό-, κεμπάπ, ρολά. Δέχεται και κάρτες και κάνει παραδόσεις κατ’ οίκον.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών