ΕΞΟΔΟΣ

La Gratella

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος β΄)

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Το «La gratella» (σ.σ.: οι γρίλιες των παντζουριών στα Ιταλικά ή το σχαροτήγανο, σε ορισμένες περιοχές της γείτονος) σερβίρει απλές, καθαρές ιταλικές γεύσεις. Δοκιμάσαμε πολύ συμπαθητική Margherita με νιφάδες παρμεζάνας και λεπτή τραγανή ζύμη και ένα σωστά χυλωμένο ριζότο λαχανικών με προσούτο. Στο La Gratella βρίσκουμε επίσης φρέσκα ζυμαρικά και tiramisu σε μορφή semifreddo.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών