ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μινιατούρα

Μικρό εστιατόριο πόλεως ονομάζεται η Μινιατούρα και είναι σούπερ λύση για όσους δουλεύουν ή βολτάρουν στο κέντρο και δεν θέλουν να φάνε μία από τα …

14.09.2016| Updated: 16.02.2024
Μινιατούρα

Μικρό εστιατόριο πόλεως ονομάζεται η Μινιατούρα και είναι σούπερ λύση για όσους δουλεύουν ή βολτάρουν στο κέντρο και δεν θέλουν να φάνε μία από τα γνωστά: σουβλάκια, πίτσες, έθνικ και κρέπες. Στη Μινιατούρα μαγειρεύουν όπως στο σπίτι τους. Κάθε μέρα το μενού αλλάζει, ενώ κάποια πιάτα που τα ζητάνε πολύ προσφέρονται κάθε μέρα. Σοφρίτο με χοιρινό, σνίτσελ με πατατοσαλάτα, κεφτεδάκια με πατάτες, καλαμαράκια γιουβέτσι και μελιτζάνες ιμάμ είναι μερικές από τις επιλογές. Για να παραγγείλετε, θα πάτε μέσα στην κουζίνα να δείτε τις κατσαρόλες και τα ταψιά για να διαλέξετε. Οι μερίδες είναι αρκετά μεγάλες, γι’ αυτό και υπάρχει η δυνατότητα μισής μερίδας.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών