Για όσους επιμένουν στο παραδοσιακό πρωινό, με τυρόπιτα ή μπουγάτσα. Ολο κι όλο το μαγαζί είναι μια βιτρίνα-φούρνος που διατηρεί ζεστές τις πίτες. Δεν έχουν πολλές έτοιμες σφολιάτες, χρησιμοποιούν κυρίως το λεπτό φύλλο της βορειοελλαδίτικης μπουγάτσας. Οταν τελειώνει ένα είδος, ψήνουν επιτόπου επόμενη φουρνιά και συνήθως το μαγαζί ξεπουλάει. Η μπουγάτσα σερβίρεται με ζάχαρη και κανέλα μέσα στην κρέμα, όπως παλιά. Ωραία και η πίτσα (ολίγον λαδερή).
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.