ΜΑΓΑΖΙΑ

Να τα εκατοστήσεις Olicatessen

Το Olicatessen της Θεσσαλονίκης, το καλό παντοπωλείο – delicatessen του Αλέξη Στεφανίδη, κλείνει αισίως τα 4 και το γιορτάζει νόστιμα.

30.10.2020| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: FOS Studio
Να τα εκατοστήσεις Olicatessen

Το Olicatessen της Θεσσαλονίκης, το καλό παντοπωλείο – delicatessen του Αλέξη Στεφανίδη, κλείνει αισίως τα 4 και το γιορτάζει νόστιμα.

Μια συνεχής αναζήτηση και αυστηρή έρευνα για τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα. Με συνεχή εξέλιξη, ανάπτυξη και προσήλωση είναι ταγμένοι στην παραδοσιακή κληρονομιά και στην καινοτόμο παραγωγή της χώρας. Τους παρακολουθούμε στενά στην διάρκεια αυτής της τετραετίας, όπου δικαίως έχουν κερδίσει το θεσσαλονικιώτικο κοινό των foodies.

«Για να γιορτάσουμε δημιουργήσαμε 4 μοναδικές δράσεις που κρύβεται σε όλες, ο μαγικός αριθμός 4» λέει ο Αλέξης. «Δημιουργήσαμε 4 KIT γευσιγνωσίας με θέμα το ελαιόλαδο, το μέλι, τη σοκολάτα και τα βότανα, μαζί με τους χάρτες γευσιγνωσίας των αρωμάτων τους.

Το τελευταίο Σάββατο του Νοεμβρίου, διοργανώνουμε ανοιχτή γευσιγνωσία Panettoni Artigianali με τα καλύτερα χειροποίητα Panettone, με προζύμι αργής ωρίμανσης. Το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου, θα έχουμε γευσιγνωσία με μονοποικιλιακές, βραβευμένες σοκολάτες από όλο τον κόσμο. Ενώ και τα νέα μας κουτιά δώρου ‘Olicatessen is my happy place’ θα χαρίζονται σε όσους επισκεφθούν το eshop μας 26,27,28 Οκτωβρίου».

Olicatessen, Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, Τ/23130-30.286, και E-shop www.olicatessen.gr

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT