ΑΓΟΡΑ

Ninnolo: Αρτιζανάλ παγωτό

Νόστιμο το μπισκότο, πολύ καλό και το παγωτό κορμός σοκολάτας, φουλ γεύση το φουντούκι, απαλή και πλούσια η βανίλια από τις Σεϋχέλλες. Όλες οι γεύσεις …

09.11.2017
Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος

Νόστιμο το μπισκότο, πολύ καλό και το παγωτό κορμός σοκολάτας, φουλ γεύση το φουντούκι, απαλή και πλούσια η βανίλια από τις Σεϋχέλλες. Όλες οι γεύσεις είναι μία και μία. Για το παγωτό ταχίνι ολικής άλεσης παίρνουν το ταχίνι από τη Λήμνο, ενώ το γευστικότατο φυστίκι έρχεται από το Μπρόντε της Σικελίας. Καλοφτιαγμένοι καφέδες, νόστιμη και η πίτσα. Όλα τα παίρνεις και για έξω, αλλά και ο μοντέρνος χώρος σε προσκαλεί να ξαποστάσεις.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών