ΜΑΓΑΖΙΑ

Οι καλύτεροι κουραμπιέδες της Αθήνας

Αγοράζουμε κουραμπιέδες κάνοντας μια νόστιμη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

13.12.2017| Updated: 25.06.2021
Οι καλύτεροι κουραμπιέδες της Αθήνας

Rita’s Cookies. Λιώνουν στο στόμα. Όχι μεγαλύτεροι από δυο μπουκιές, μακρόστενοι και εξαιρετικά μπισκοτένιοι, με πολλά καβουρδισμένα αμύγδαλα και κορυφαίο γαλλικό βούτυρο. Διαθέσιμοι και χωρίς άχνη.

Δομοκού 40Α1, Παλαιά Κοκκινιά, Τ/210-49.12.323. 


Μέλισσα. Μπουκίτσες με ολόκληρο αμύγδαλο, πρόβειο βούτυρο, βιολογικό αλεύρι και ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο.

Εθνάρχου Μακαρίου 43, Περιστέρι, Τ/210-57.59.684. 


Φλέιβορ. Καλό μέγεθος, δεν είναι για μια μπουκιά. Πολύ τραγανοί, περιέχουν χοντροσπασμένα αμύγδαλα και φτιάχνονται με αγελαδινό βούτυρο.

Ερμού και Νίκης 10, Σύνταγμα, Τ/210-32.37.736, Λ. Παπάγου 99, Ζωγράφου, Τ/210-77.84.207, Κοραή 3, Νέα Σμύρνη, Τ/210-93.42.457, Θησέως 72, Καλλιθέα, Τ/210-95.60.558, και σε 6 ακόμα σημεία στην Αθήνα.


Στάνη. Μεγαλούτσικοι, λευκοί στο εσωτερικό, με κρατσανιστά αμύγδαλα ολόκληρα. Φτιάχνονται με πρόβειο βούτυρο και ανθόνερο.

Μ. Κοτοπούλη 10, Ομόνοια, Τ/210-52.33.637.


Sweet Alchemy. Οι πιο ιδιαί- τεροι, τραγανοί και βουτυρένιοι, με γλάσο βανίλιας ως επικάλυψη. 

Ηροδότου 24, Κολωνάκι, Τ/210-72.40.205.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών