ΑΓΟΡΑ

Παπούλιας: ο κρεοπώλης της Σπονδής

Παγκράτι: Δεν του λείπει τίποτα (μέρος β΄)

08.06.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Ενας από τους διασημότερους κρεοπώλες της Αθήνας, με δυνατό βιογραφικό, προμηθευτής των καλύτερων εστιατορίων της πόλης. Ο Τάκης Παπούλιας προμηθεύει τη γειτονική του Σπονδή (σχεδόν μεσοτοιχία) έως σήμερα με εκλεκτά κρεατικά. Στο κατάστημά του θα βρείτε επίσης τυριά και αλλαντικά επιλεγμένων παραγωγών της χώρας, κάποια κρασιά και λίγα γαλακτοκομικά προϊόντα. Ξεχωρίζουμε τη γλυκιά γραβιέρα Κυνουρίας αλλά και την πιο αψιά, παλαιωμένη εκδοχή της. Το νωπό ανθότυρο, αρχηγός.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών