ΑΓΟΡΑ

Pastry Family για καλή σοκολάτα

Εγγύηση το καλό ζαχαροπλαστείο της Κηφισιάς, που πρωτοάνοιξε στη Ριζάρη στο Παγκράτι το 1969, πριν αποκτήσει αδερφάκι στα βόρεια προάστια. Η μπίτερ σοκολατίνα του είναι …

09.11.2017
Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος

Εγγύηση το καλό ζαχαροπλαστείο της Κηφισιάς, που πρωτοάνοιξε στη Ριζάρη στο Παγκράτι το 1969, πριν αποκτήσει αδερφάκι στα βόρεια προάστια. Η μπίτερ σοκολατίνα του είναι από τις καλύτερες των Αθηνών και κάνει επίσης εξαιρετικό, αφράτο προφιτερόλ και νόστιμο σου με φράουλες. Πολύ καλά τα τρουφάκια σοκολάτας και το σεμιφρέντο με γεύση σοκολάτα και καφέ.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών