ΑΓΟΡΑ

Pastry Family: τα πιο νόστιμα παστάκια της Αθήνας

Παγκράτι: Δεν του λείπει τίποτα (μέρος α΄)

08.06.2016
Φωτογραφία: Κατερίνα Καμπίτη

Οι Αθηναίοι ορκίζονται στις συγκινήσεις που τους έχει προσφέρει το εν λόγω ζαχαροπλαστείο. Οικογενειακή επιχείρηση, από το 1969. Το κατάστημα έχει μείνει στα ’60s από πεποίθηση. Δοκιμάστε τη μυρωδάτη πάστα φλόρα, τα χρωματιστά παστάκια, με φράουλα ή σοκολάτα, τα πασίγνωστα τρουφάκια αλλά και τα μπατόν σαλέ με παρμεζάνα. Οι τιμές τους σταθερά υψηλά, όπως και η ποιότητα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών