ΑΓΟΡΑ

Paul

Τα καλύτερα ψωμιά Των Αθηνών

21.09.2016
Φωτογραφία: Κατερίνα Καμπίτη

Για τους λάτρεις του γαλλικού ψωμιού, που δεν είναι σαν το δικό μας. Εκεί, όσο πιο πολλές κυψέλες έχει το ψωμί και όσο πιο λαστιχωτό είναι τόσο καλύτερο θεωρείται. Στον Paul, που είναι μια διεθνής γαλλική αλυσίδα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ψωμιών. Προσωπικά μού αρέσει αυτό με το τυρί mimolette και αυτό με τα καρύδια. Αλλά και σκέτα ψωμιά νόστιμα θα βρείτε και εννοείται γαλλική αυθεντική μπαγκέτα. Θα πάρετε αυστηρά αυτό που μπορείτε να καταναλώσετε αυθημερόν, καθώς αυτού του είδους το ψωμί δεν «κρατάει» καθόλου (εκτός αν το φυλάξετε στο ψυγείο, οπότε κάποια από αυτά, π.χ. το καρυδένιο, αντέχει λίγο παραπάνω). Και πολύ ωραία γλυκά.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών