ΕΞΟΔΟΣ

Piggyπόπουλο για γύρο χειροποίητο

Παγκράτι: Δεν του λείπει τίποτα (μέρος β΄)

08.06.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Η αλήθεια είναι πως στο Παγκράτι δεν βρίσκεις εύκολα καλής ποιότητας σουβλάκι και αυτό εδώ το μέρος ξεχώρισε γρήγορα για το… ποιόν του. Χρησιμοποιούν φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, χοιρινό με λιγότερο λίπος, ενώ και τον γύρο τον φτιάχνουν μόνοι τους. Καθαρά όλα, όρεξη για εξυπηρέτηση (ε, εντάξει, όχι πάντα). Βέβαια, πρόκειται για σουβλάκι σε τιμή… κοσμήματος: δύο άτομα θα πληρώσουν περίπου 18 ευρώ για 4 τυλιχτά και μία σαλάτα, γεγονός που δεν μπορείς να παραβλέψεις.

 

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών