Η αλήθεια είναι πως στο Παγκράτι δεν βρίσκεις εύκολα καλής ποιότητας σουβλάκι και αυτό εδώ το μέρος ξεχώρισε γρήγορα για το… ποιόν του. Χρησιμοποιούν φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, χοιρινό με λιγότερο λίπος, ενώ και τον γύρο τον φτιάχνουν μόνοι τους. Καθαρά όλα, όρεξη για εξυπηρέτηση (ε, εντάξει, όχι πάντα). Βέβαια, πρόκειται για σουβλάκι σε τιμή… κοσμήματος: δύο άτομα θα πληρώσουν περίπου 18 ευρώ για 4 τυλιχτά και μία σαλάτα, γεγονός που δεν μπορείς να παραβλέψεις.