ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Quick pleasure

Street food από ....καλή pasta

20.11.2015| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος
Quick pleasure

Street food από ….καλή pasta

Η θέση: Σε ένα σχετικά ήρεμο στενό στο πολύβουο Γκάζι.

Η ατμόσφαιρα: Μικρό σαν καταφύγιο, καταπράσινο σαν τις φρέσκιες ιδέες, και φιλικό σαν στέκι. Αυτό είναι το «Quick pleasure» που εμπνεύστηκαν 3 νέοι μάγειρες και φίλοι, ο Δημήτρης Λάιος, ο Γιώργος Παπαστέθης και ο Στέφανος Πύλος. Η ιδέα εξαιρετική και πρωτότυπη. Φρέσκα ζυµαρικά στο χέρι!



Το φαγητό: Επιλέγουµε από µια γκάµα φρέσκων ζυµαρικών, τα οποία βράζουν µπροστά στα µάτια µας, από µια ικανοποιητική ποικιλία σαλτσών και µε 5 € το πολύ έχουµε χορτάσει την πείνα µας αλλά και ικανοποιήσει πιθανές γευστικές ανησυχίες µας, αφού δίνεται ιδιαίτερη σηµασία στην πρώτη ύλη. Δοκιµάσαµε πένες µε κοτόπουλο και σάλτσα µουστάρδας, υπέροχα νιόκι µε βούτυρο, ραβιόλι γεµιστά µε µανιτάρια και σάλτσα πορτσίνι και ένα σχετικά γρήγορο αλλά πεντανόστιµο ριζότο. Αν ετοίµαζαν και την αυθεντική συνταγή για καρµπονάρα, µάλλον δεν θα έφευγα ποτέ.

Ο λογαριασμός: Περίπου 5€ το άτομο.

Επιπλέον πληροφορίες: Είναι ανοιχτά όλο το βράδυ, μέχρι το πρωί στις 8:00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών