ΜΑΓΑΖΙΑ

Στο βάθος κήπος

Καφενεία, Michelin και ελληνική κουζίνα

31.10.2016| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής
Στο βάθος κήπος

Θα μπείτε όχι μόνο για τα εκλεκτά ψώνια της εβδομάδας, αλλά και για πληροφόρηση. Ο Στέφανος και ο αδερφός του Λουκάς είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις τάσεις, τις υπερτροφές, αυτό που κάνει καλό στα μωρά, στις ρυτίδες, στον στομαχόπονο και σου τα λένε όλα. Είναι οι παντοπώλες που θέλεις να έχεις στη γειτονιά σου, επειδή τους εμπιστεύεσαι. Τρόφιμα ελληνικά παραδοσιακά και βιολογικά εδώδιμα και αλλοδαπά, λίγη και καλή μαναβική, καλλυντικά και πολλά αιθέρια έλαια διά πάσαν νόσον, βότανα, βιολογικό κρέας κατά παραγγελία, κοτόπουλα από την Biogreco, συσκευασμένα τυριά από τον Ιναχο, ξίδι μακροβιοτικής διατροφής, ψωμί από τη Ραλλού («Μαμά Ψωμί») στο Κουκάκι, βιολογικός χυμός αλόης από τη Χίο. Τα προϊόντα εισαγωγής έχουν κάπως τσιμπημένη τιμή. Υπάρχει και ηλεκτρονικό κατάστημα με περισσότερα από 8.000 προϊόντα, τα οποία σας αποστέλλουν σε όλη την Ελλάδα, ενώ λειτουργεί και υπηρεσία delivery για την Αθήνα (www.bathoskipos.gr).

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών