«Τίμιο» ζαχαροπλαστείο, παλιάς σχολής, με σοκολατίνα που μας γυρνάει πίσω στα παιδικά μας χρόνια (ναι, έχει και ποντικάκι). Φτιάχνει και ένα ιδιότυπο προφιτερόλ: τα σου δεν είναι βυθισμένα σε κρέμα σοκολάτας, αλλά σε λευκή κρέμα με κομματάκια βύσσινου. Δοκιμάστε επίσης και την «αρζεντίνα»: λευκή πάστα πασπαλισμένη με καβουρδισμένο αμύγδαλο.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.