ΑΓΟΡΑ

Sweet House

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος α')

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

«Τίμιο» ζαχαροπλαστείο, παλιάς σχολής, με σοκολατίνα που μας γυρνάει πίσω στα παιδικά μας χρόνια (ναι, έχει και ποντικάκι). Φτιάχνει και ένα ιδιότυπο προφιτερόλ: τα σου δεν είναι βυθισμένα σε κρέμα σοκολάτας, αλλά σε λευκή κρέμα με κομματάκια βύσσινου. Δοκιμάστε επίσης και την «αρζεντίνα»: λευκή πάστα πασπαλισμένη με καβουρδισμένο αμύγδαλο.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών