ΕΞΟΔΟΣ

Téchne~ Restaurant & Social

Ύδρα (part 3)

24.08.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Αρτι αφιχθέν στο Αυλάκι, πάνω από την ομώνυμη παραλία, μεταξύ Υδρας και Καμινίου. Στην κουζίνα ο σεφ (και συνιδιοκτήτης του μαγαζιού) Γιάννης Βασιλόπουλος, με θητεία σε μεγάλα εγχώρια ξενοδοχεία και σημαντικά εστιατόρια του Λονδίνου. Το μεσημέρι το μενού είναι πιο απλό, το βράδυ βάζει τα καλά του: ντολμαδάκια με καπνιστό γιαούρτι, μαρμελάδα ντομάτας και γαύρο μαρινάτο, τηγανητά κολοκυθάκια με αγιολί με θυμάρι, σολομός καπνισμένος ιδίοις χερσί, με μαύρες φακές και κατσικίσιο τυρί, μερικά από τα must. Χειροποίητο παγωτό, εξαιρετικά κοκτέιλ, καφές Taf. Το μαγαζί κούκλα, μέσα-έξω.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών