ΑΓΟΡΑ

Τα σπέσιαλ των Κουστένηδων

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος β΄)

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Η οικογένεια Κουστένη φτιάχνει κορυφαίο παγωτό με τον παραδοσιακό τρόπο. «Προτιμάμε ελληνικές πρώτες ύλες, π.χ. παίρνουμε πολτό φουντουκιού από την ένωση παραγωγών στην Πιερία για να φτιάξουμε το “Ferrero” και φρέσκα φρούτα», λέει ο Γιώργος Κουστένης. Δοκιμάστε μαστίχα με κομμάτια σιροπιασμένου κανταϊφιού, καρύδι με κανέλα, cheesecake φράουλα, σύκο, «nocciola» και παρφέ, που φτιάχνονται με κρέμα γάλακτος, μαρέγκα και κρέμα ζαχαροπλαστικής.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών