Η οικογένεια Κουστένη φτιάχνει κορυφαίο παγωτό με τον παραδοσιακό τρόπο. «Προτιμάμε ελληνικές πρώτες ύλες, π.χ. παίρνουμε πολτό φουντουκιού από την ένωση παραγωγών στην Πιερία για να φτιάξουμε το “Ferrero” και φρέσκα φρούτα», λέει ο Γιώργος Κουστένης. Δοκιμάστε μαστίχα με κομμάτια σιροπιασμένου κανταϊφιού, καρύδι με κανέλα, cheesecake φράουλα, σύκο, «nocciola» και παρφέ, που φτιάχνονται με κρέμα γάλακτος, μαρέγκα και κρέμα ζαχαροπλαστικής.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.