ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Taste Garden: Ένας κήπος γεμάτος καντίνες και street food στο Golden Hall

Οι νόστιμες καντίνες επιστρέφουν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall.

11.06.2021| Updated: 15.02.2024
Taste Garden: Ένας κήπος γεμάτος καντίνες και street food στο Golden Hall

Οι πολύχρωμες καντίνες επιστρέφουν πάλι στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall για να προσφέρουν στους επισκέπτες ένα δροσερό και γευστικό διάλειμμα από τις αγορές τους. Το Taste Garden, με καλοκαιρινή διάθεση ανοίγει ξανά με ποικιλία γευστικών επιλογών. Στον κήπο μπορεί κανείς να δοκιμάσει signature πιάτα, ασιατικές γεύσεις με πλούσιο άρωμα, εναλλακτικές street food επιλογές, λαχταριστές μακαρονάδες, ζουμερά burgers, cocktails και δροσιστικά ροφήματα από τα πιο δημοφιλή café και εστιατόρια του Golden Hall (Cultivos Coffee, Everest Exclusive, Flocafe Espresso Room, Pastis Brasserie, TGI FRIDAYS, Wagamama, Τυροκομείο Κωσταρέλου και πολύ σύντομα La Pasteria) σε προσιτές τιμές.

Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-22:30 και Σάββατο 16:00-22:30, Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τo goldenhall.gr

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών