ΕΞΟΔΟΣ

Τεύθις

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

14.11.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Οταν σας κουράσει η ομοιομορφία στα μενού των υπόλοιπων ταβερνών της περιοχής, ελάτε εδώ: μεζεκλίκια, όπως μπουγιουρντί, μελάτο χοιρινό, τηγανιά, καγιανάς και σαγανάκι, και μεγάλη λίστα κρασιών. Οχι ότι τα παραδοσιακά δεν τα φτιάχνουν ωραία· το αγριογούρουνο στιφάδο που δοκιμάσαμε ήταν λουκούμι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών