ΕΞΟΔΟΣ

Το χάνι της Κανδύλας

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

14.11.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Τι πιστεύετε ότι θα σέρβιρε ένα χάνι αν υπήρχε σήμερα; Ε, ακριβώς αυτά προσφέρει ο Κώστας, με την πολύτιμη μαγειρική της μητέρας Τασίας στον ανακαινισμένο χώρο που παλιά στέγαζε ένα χάνι. Η γίδα βραστή ήταν βάλσαμο για το στομάχι, το κατσικάκι με φρέσκια ντομάτα ήταν πεντανόστιμο, τα χόρτα από το βουνό γιαχνιστά θα μπορούσαν να έχουν λιγότερο λάδι. Το ζωμί το ζυμώνουν και ψήνουν οι ίδιοι, το κρασί είναι επίσης δικής τους παραγωγής, ενώ φτιάχνουν και πηχτή – ιδιαίτερος μεζές, αλλά εδώ ήταν φτιαγμένος όπως έπρεπε, για όσους αρέσκονται σε τέτοιες γεύσεις. Απλά, τίμια και οικονομικά.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών