ΑΓΟΡΑ

Βάρσος

Τα top 21 παγωτατζίδικα των Αθηνών (part 2)

25.07.2016

Με κλειστά τα μάτια φτιάχνουν τα παγωτά στο all time classic ζαχαροπλαστείο της Κηφισιάς – 124 χρόνια εμπειρίας είναι αυτά. Ολα παρασκευάζονται με ελληνικό γάλα αγελάδος· για το καϊμάκι, που είναι και το πιο φημισμένο, χρησιμοποιούν πρόβειο – γι’ αυτό έχει μεστή γεύση και έντονη, εξαίσια μυρωδιά. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα και το παρφέ σοκολάτας (είναι σαν πλούσια μους, αλλά σε παγωμένη μορφή), καθώς και το φουντούκι (όχι πολύ έντονο το άρωμα, μιλάμε για φυσικά προϊόντα). Το καλοκαίρι θα βρείτε παγωτά βερίκοκο και ροδάκινο. Foodie tip: προμηθευτείτε τα φημισμένα μαρεγκάκια του Βάρσου και σερβίρετέ τα με παγωτό βανίλια και σιρόπι βύσσινο – σαν παγωμένη πάβλοβα.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών