ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Βλάσης Gourmet Street Food

Η «γκουρμέ» καντίνα του, που άνοιξε προ δύο ετών στην παραλία της Θεσσαλονίκης, κάνει θραύση.

23.11.2016| Updated: 25.06.2021
Βλάσης Gourmet Street Food

Στα 17 του, ο Βλάσης Δανιλάκογλου είχε ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα και έχασε το ένα του πόδι. Δεν πτοήθηκε όμως. Κατάφερε να γίνει πρωταθλητής σε παραολυμπιακά αθλήματα, αλλά και να μάθει τη μαγειρική τέχνη. Η «γκουρμέ» καντίνα του, που άνοιξε προ δύο ετών στην παραλία της Θεσσαλονίκης, κάνει θραύση. Στον κατάλογο; Τα κλασικά «βρώμικα», αλλά κάπως διαφορετικά. Σουβλάκι και σουτζουκάκι χειροποίητα, πανσέτα, χοτ ντογκ σε μονές και διπλές εκδοχές, και όλα ιδιαίτερα περιποιημένα. Εντυπωσιάζουν τα μπέργκερ του και ειδικά το Jack Daniels Burger που δοκιμάσαμε. Μπιφτέκι, μαρούλι, onion rings, μπέικον, τσένταρ και η ολοδική τους ομώνυμη σος (η συνταγή μυστική) μέσα σε ψωμί μπριός. Στον κατάλογο των ποτών, μπίρες ελληνικές και μη, διάφοροι καφέδες και αφεψήματα. Κλείνουμε με «έτοιμο» παγωτό. Τιμή: 2-3,80€/σάντουιτς

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών