Ο ιδιοκτήτης του, Αλέξανδρος, έχει σπουδάσει στα ΤΕΙ Οινολογίας και έστησε στη σκιά της Ακρόπολης ένα μικρό wine bar με αποκλειστικά ελληνικές ετικέτες – μέτρησα 80. Θα τα συνοδεύσετε με κάποιο πιάτο – τα κλασικά αλλαντικά ή τυριά, αλλά και μερικά άλλα, όπως σεβίτσε λαβράκι με μαρμελάδα σύκο! Οπως μου είπε ο Αλέξανδρος, ήθελε να δώσει στον πελάτη του το δικαίωμα επιλογής πλην των κλασικών πλατό, χωρίς όμως να χάνει και το «στόχο», τα κρασιά.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.