ΑΓΟΡΑ

«Ξενοφών»: ξηροκαρπάδικο από το 1938

Παγκράτι: Δεν του λείπει τίποτα (μέρος β΄)

08.06.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Από το 1938 στο Παγκράτι, με μεγάλη παράδοση στους ξηρούς καρπούς. Τους περισσότερους τους ψήνουν μέχρι σήμερα εντός του καταστήματος και η μυρωδιά από το φιστίκι Αιγίνης που μόλις καβουρδίστηκε σκορπίζει στη Φιλολάου. Πάνω από εξήντα είδη αποξηραμένων φρούτων και γλασέ, συνοδευτικών για το ποτό. Θα βρείτε, εκτός από επιλεγμένα ελληνικά κρασιά σε καλές τιμές, πολλά premium ουίσκι, βότκες και τζιν.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών